×

Eroare

vmError: Warning, the Calea de salvare is not accessible (does not exist or no permission). Use this link to the setup wizard

×

Avertizare

Key folder in safepath unaccessible

Evaluare cauzePrețul de vânzare 499,00 lei
Total: 499,00 lei
Preţ de bază 499,00 lei
Preţ de bază pentru variante499,00 lei
Modificator de variante de preţ:
Pretul de vanzare cu reducere
Prețul de vânzare fără taxe 499,00 lei
Total without tax: 499,00 lei
Reducere
Total discount:
Valoarea taxei
Total Tax:
Preț / kg:


Preloader

Sesiune evaluare aflare cauza si plan personalizat pentru echilibrare - cu  biorezonanta si radiestezie

Evaluare prin biorezonanta / pret pe ora

BONUS: Doua terapii de echilibrare cu aparate

Doriti sa aflati cum stati din punct de vedere al sănătății și al nutriției? Vreti sa aflați predispozițiile la nivel energetic? Vreti sa preveniți afland sfaturi terapeutice, de la persoana cu experiența si practica internaționala, pentru ca dezechilibrele energetice sa nu se manifeste la nivel fizic? Aparatul prezinta sute de analize sintetizate in 31 de arii in limba Romana si 38 in Engleza. Se analizeaza fiecare organ(inima, ficat, plămâni, etc), sintetiza nutrienților(vitamine, aminoacizi), oase, alergii, PH, pesticide, metale grele, radiatii, starea generala… Testarea dureaza 1 min cu pregatire de 5 min.Discutiile 20-45 min. Rezultatele se primesc prin email impreuna cu o sinteza a ariilor de interes imediat si cu recomandari ale aparatului. E important de stiut ca aceste teste nu inlocuiesc analizele medicale au caracter preventiv, aratand doar predispozițiile energetice si va dam sfaturi ce sa faceti ca sa nu ajunga la nivel fizic (desi, asa cum am observant in sutele de testari facute deja, dezechilibrele mari le cunoasteți de la doctor).

Aparat de vanzare 350-550€ dupa cutie, marime, terapie. Trei ore suport tehnic.   

GRATUIT la abonamentul de 10 sedinte

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Respectam confidentialitatea datelor tale personale

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie si alte tehnologii similare, in scopul bunei functionari a site-ului, respectiv pentru imbunatatirea si personalizarea continutului acestuia. Prin navigarea in continuare pe acest site si utilizarea serviciilor Eden Center SRL, confirm ca am luat la cunostinta de prelucrarea datelor mele personale furnizate, reglementata prin GDPR.