×

Eroare

vmError: Warning, the Calea de salvare is not accessible (does not exist or no permission). Use this link to the setup wizard

×

Avertizare

Key folder in safepath unaccessible

Aparat Luviom


Prețul de vânzare 7.500,00 lei
Total: 7.500,00 lei
Preţ de bază 7.500,00 lei
Preţ de bază pentru variante7.500,00 lei
Modificator de variante de preţ:
Pretul de vanzare cu reducere
Prețul de vânzare fără taxe 7.500,00 lei
Total without tax: 7.500,00 lei
Reducere
Total discount:
Valoarea taxei
Total Tax:
Preț / kg:


Preloader

Va oferim spre vanzare aparat LUVIOM, pentru curatare energetica, echilibrare si pornire vindecare, neinvaziv lucrand la nivel informational prin lumina pulsatorie si cromoterapie. Este un aparat revolutionar de emisie radiatie luminoasa pentru fizioterapie, inventat de doi romani, Cohal Gheorghe si Dinca Constantin si distribuit in Romania de catre Eden Center SRL.

În Medicina Luminii, aparatul Luviom, care se traduce prin Lumina Vietii Omului, folosește frecvențe ce se transmit prin impulsuri luminoase, colorate, canalizate printr-un cristal de cuarț de stâncă, natural, realizând efecte uimitoare atât asupra corpului fizic, cât și asupra celui energetic, mental sau emoțional. Terapia cu lumină se adresează întregului organism, ajută la vindecarea boliilor, deoarece majoritatea bolilor au ca punct de plecare un dezechilibru la nivel emoțional, mental sau energetic. Pentru terapia respectivă nu este necesară o pregătire prealabilă. Persoana care realizează terapia poate fi îmbrăcată, inclusiv cu capul acoperit, se poate sta în picioare, pe scaun sau în poziție culcată.

Sistemul LUVIOM este compus dintr-un aparat și procedeu neinvaziv pentru sistemul biologic. LUVIOM are semnificația Lumina Vieții Omului. Prin folosirea acestui echipament se transmit impulsuri luminoase, colorate, canalizate printr-un cristal de cuarț de stâncă. Aparatul LUVIOM proiectează asupra corpului, de la distanță, o lumină de diferite culori, modulată în frecvenșa pe LED-uri. Persoanele care au participat la această terapie au simțit un efect uimitor asupra corpului fizic, energetic, mental și emoțional. Terapia cu Luviom are foarte multe beneficii și niciun efect advers. „Lumina va fi terapia viitorului.”

Astfel, pacientul care optează pentru Luviom poate beneficia de o serie de efecte benefice asupra corpului și anume:

 • se realizează o relaxare generala la nivel fizic si psihic, facilitand intrarea rapida in starea Alfa;
 • se echilibrează aura corpului;
 • se activează si se echilibrează chakrele;
 • stimuleaza memoria;
 • crește vitalitatea si imunitatea;
 • se declanșează procesele de vindecare;
 • reechilibrarea functiilor intregului organism;
 • scade perioada de covalescenta;
 • ameliorarea insomniei, oboseala cronica, depresia, anxietatea;
 • se intră rapid în starea de meditație profundă caracterizată prin ritmuri cerebrale alfa;
 • scoate și elimină din subconștient problemele declanșatoare de stres;
 • curăță mediul în care este amplasat aparatul, de energii negative;
 • ZERO efecte adverse.

Asa dupa cum am mentionat, Terapia LUVIOM nu are niciun efect advers. Procedura poate fi efectuată și în grup, pe mai multe persoane simultan. Prin folosirea aparatului LUVIOM se intră rapid în starea de meditație profundă, caracterizată prin ritmuri cerebrale alfa, o stare foarte relaxantă și binefăcătoare pentru întregul organism. „Starea de bine poate fi obținută din primele minute în care se stă sub Luviom, însă pentru o relaxare totală e nevoie de cel puțin 20 de minute. În plus, cine are nevoie să se vindece trebuie să facă circa cinci-zece ședințe de minimum jumătate de oră, de preferat în fiecare zi.” Gheorghe COHAL - inventatorul aparatului. Dr Corneliu Moldovan – Director Institutul de Terapii Complementare: "Avand in vedere lipsa efectelor secundare si efectele extrem de favorabile obtinute, recomand utilizarea acestui dispozitiv atat in unitati ambulatorii cat si spitalicesti, precum si ca dispozitiv din categoria de utilizat la domiciliu de catre pacienti. Efectele obtinute sunt de natura informationala si nu efecte terapeutice de tip fizioterapie. Domeniul pe care il abordeaza acest echipament original este un domeniu in plina expansiune si cercetare, care se situeaza in medicina integrativa si medicina complementara moderna. O alta precizare, facuta de scriitorul Dumitru Constantin Dulcan, in cartea sa "Inteligenta materiei": Cu cat remediul este mai subtil, cu atat efectul este mai puternic. Legaturile intra si extrasistemice sunt legaturi de tip informational. Cu cat o fiiinta este mai evoluata cu atat va dispune de un camp informational mai vast"

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Respectam confidentialitatea datelor tale personale

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie si alte tehnologii similare, in scopul bunei functionari a site-ului, respectiv pentru imbunatatirea si personalizarea continutului acestuia. Prin navigarea in continuare pe acest site si utilizarea serviciilor Eden Center SRL, confirm ca am luat la cunostinta de prelucrarea datelor mele personale furnizate, reglementata prin GDPR.