Centrul nostru, prin domeniile sale de competenta terapeutica, va propune tratament personalizat in functie de nevoi, combinarea lucrului la nivel energetic - interconectat trup-minte-spirit-suflet pentru cele mai bune rezultate, reiki, regresie hipnotica, terapia iertarii, taierea legaturilor, samanism, drepturi munay-ki, interpretarea viselor, curatare si echilibrare si multe altele! Terapiile se pot face si la distanta.

Fondatorul centrului Eden Center este Simona Ionita Margarit, terapeut acreditat Heartmath, Maestru Reiki, bioenergoterapeut si "RainMaker in viata ta". Ea modereaza emisiunea de la Postul de Televiziune 6TV "Stiinta, Transformare, Nutritie".
Avand o vasta experienta si dubla acreditare europeana in terapii alternative ca bioenergoterapeut, tehnician nutritionist si formator certificat european, ea a activat unsprezece ani in companii multinationale si patru in high management, deci intelege stresul si mediul competitiv din aceste mari companii. Este unul dintre putinii terapeuti romani cu experienta internationala - inclusiv manageriala - care...                                          citeste mai mult!

Vrei sa te simti mai bine in pielea ta? Recreaza-ti viata pe un alt nivel prin programele noastre de eliberare emotionala!

Ai dureri articulare si de coloana? Elimina-le cu ajutorul programului nostru special pregatit in acest sens! Obtine GRATUIT mai multe detalii, meditatii si documente pentru sanatate, relaxare si preventie prin inscrierea la Newsletter-ul nostru!                                                                citeste mai mult!

Program pentru transformare in cinci pasi: Autocunoastere, Vindecarea trecutului si eliminarea blocajelor, Eliberarea fricilor si umbrelor, Descoperirea puterii interioare si curajul de a incepe calatorii imposibile, Observator constient si...    citeste mai mult!

Respectam confidentialitatea datelor tale personale

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie si alte tehnologii similare, in scopul bunei functionari a site-ului, respectiv pentru imbunatatirea si personalizarea continutului acestuia. Prin navigarea in continuare pe acest site si utilizarea serviciilor Eden Center SRL, confirm ca am luat la cunostinta de prelucrarea datelor mele personale furnizate, reglementata prin GDPR.