Calendar activitati

Iunie 2024
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Centrul nostru, prin domeniile sale de competenta terapeutica, va propune tratament personalizat in functie de nevoi, combinarea lucrului la nivel energetic - interconectat trup-minte-spirit-suflet pentru cele mai bune rezultate, reiki, regresie hipnotica, terapia iertarii, taierea legaturilor, samanism, drepturi munay-ki, interpretarea viselor, curatare si echilibrare si multe altele! Terapiile se pot face si la distanta.

Date fiind conjuncturile actuale, Centrul de Dezvoltare Personala si Terapii Complementare Eden Center organizeaza, in mod gratuit sau cu taxa, CURSURI SI SEMINARII ONLINE. Astfel, pentru a va asigura ca aveti sustinerea tehnica necesara participarii, va rugam sa urmati instructiunile de mai jos pentru a va instala in mod gratuit, pe computerul dvs, aplicatia ZOOM.

___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

 

Respectam confidentialitatea datelor tale personale

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie si alte tehnologii similare, in scopul bunei functionari a site-ului, respectiv pentru imbunatatirea si personalizarea continutului acestuia. Prin navigarea in continuare pe acest site si utilizarea serviciilor Eden Center SRL, confirm ca am luat la cunostinta de prelucrarea datelor mele personale furnizate, reglementata prin GDPR.