Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

Terapii energetice

Terapii alternative si ce sa asteptati la prima intalnire
Legat de terapiile pentru eliberari emotionale sunt 3 parti cu efecte rapide si de durata. Se recomanda ca continuati iertarea dvs acasa pt 30-60 zile in functie de gravitatea situatiei.

Majoritatea terapiilor se pot face si la distanta cu 20% reducere avand aceeasi eficacitate(telefon, skypee sau pentru curatarea energetica e nevoie doar de consimtamantul persoanei).

Alte terapii

  • Vindecare Energetica Pranica - pentru curatare si echilibrare
  • Vizualizare - pentru curatare si vindecare
  • Meditatie - pentru curatare, echilibrare si vindecare
  • Testare Mancare/Cosmetice/ Alergii si Radioactivitate
  • Taierea legaturilor cu evenimente/persoane care va consuma energetic - pot fi si persoane apropiate cu care sa cereti reconectarea la alt nivel asa cum e benefic pentru dvs si relatiei cu el.
  • Iertarea  - pentru eliberarea emotionala si vindecarea prin eliberare prin comunicarea suflet la suflet.
  • Aflarea cauzei spirituale si emotionale a bolii si ce sa faceti pentru a schimba situatia si stilul de viata
  • Cum sa iti recapeti sanatatea si sa o pastrezi - sedinta privata
  • Cum sa iti pastrezi sanatatea - tehnici de reintinerire si stil de viata sanatos - personalizat

Terapiile pot fi facute si la distanta avand 20% reducere.

Vindecarea energetica pranica - pentru curatare si echilibrare

Vindecarea energetica(Pranic Healing) este o forma de vindecare bioenergetica care se focuseaza pe accelerarea capacitatii corpului de a se vindeca singur. Lucrand la nivel bioplasmatic, ne creem un nou patern pe care corpul fizic sa-l urmareasca, determinand corpul sa se vindece mult mai rapid.

Vizualizarea vindeca o problema imaginandu-ne un simbol pentru ea, observandu-l, vorbind cu el si acceptandu-l, fiind cu el pentru a intelege in profunzime situatia si a avea o revelatie. Este folositoare in curatare si vindecare.

Meditatia este una din cele mai puternice forme de relaxare si a ne reconecta cu sinele nostru adevarat. Are puterea de a aduce creierul in starea alfa sau sa acceseze subconstientul, echilibrand si relaxand ambele parti ale creierului. Meditatia este folositoare in curatare, echilibrare si vindecare.

Testare Mancare/Cosmetice/ Alergii si Radioactivitate  - cursuri specializate in Cipru

Taierea legaturilor cu evenimente/ persoane care va consuma energetic - Se face printr-o meditatie si se pot taia legaturile si cu si persoane apropiate cu care sa cereti reconectarea la alt nivel asa cum e benefic pentru dvs si relatiei cu el. Este recomandat sa o faci daca simti ca este spre binele tau si ca situatia curenta trebuie schimbata.

Iertarea  - este cruciala pentru eliberarea emotionala si vindecarea prin eliberare si este obligatorie dupa taierea de legaturi. Se face 1h in sedinta privata personalizat pentru a porni intrerupatorul si apoi 30-60 zile acasa pentru schimbari fundamentale. In functie de determinare, dorinta de schimbare si disciplina se pot vedea rezultate masive chiar si dupa sedinta privata.

Aflarea cauzei spirituale si emotionale a bolii si ce sa faceti pentru a schimba situatia si stilul de viata

Cum sa iti recapeti sanatatea si sa o pastrezi - sedinta privata

Cum sa iti pastrezi sanatatea - tehnici de reintinerire si stil de viata sanatos - personalizat

Majoritatea terapiilor se pot face si la distanta cu 20% reducere avand aceeasi eficacitate.