Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

Acordare Reiki Usui Traditional (1, 2, 3A, 3B)

SISTEMUL USUI DE VINDECARE NATURALA traditionala – ramura originala

USUI SHIKI RYOHO Linia Usui-Hayashi-Takata-Furumoto-Farmer-Razdan-Batra(India)-Wilherma de Boer Dekker(Olanda, Holistic Cyprus) 

Aceste initieri sunt pentru persoane care doresc sa invete cum sa vindece activ cu ajutorul energiei pentru a se ajuta pe sine si pe altii, emotional si fizic. Reiki are eficacitate imediate in te ajuta pe sine si ceilalti in cazul ranilor foarte proaspete ca a durere de cap, lovitura, accident. Pentru problemele adunate de-a lungul anilor este nevoie de 3 sedinte la 1-2 zile distanta si intretinere apoi cand se simte nevoia.

 

Reiki este nu numai vindecare ci si un nou mod de viata care, schimband aura si energia din jurul corpului, iti schimba principile de viata atragand alt tip de evenimente si oameni in jurul tau. Devi mai conectat cu tot ceea ce te incconjoara simtind poate chiar mai profund mirosuri, zgomot etc

 

Pentru multi oameni, ca si pentru mine, Reiki a fost primul exercitiu pe care l-am inceput pe calea cunoasterii de sine si, astfel, a vindecarii.

 

Utilizarea energiei Reiki este o capacitate unica innascuta pe care o detine oricine. Devenind constient de si acordat la „energia vitala universala si forta vietii” - Reiki, fluxul sporeste dupa perierea chakrelor si se deschid in viata dumneavoastra diverse oportunitati. Sansele de schimbare si de transformare devin mai clare.

 

In cadrul cursului de Gradul I, se ofera o serie de 4 acordaje, care vor alinia si acorda centrii de energie. Este o detoxifiere rapida a corpului. Dupa ce acest proces este complet, Energia vitala universala si Forta vietii se amplifica si curge prin maini. Sesiunile de la curs ne ofera timp sa invatam pozitiile de baza ale mainilor pentru noi insine si pentru tratarea altora.

 

Reiki este un mod puternic si foarte bland totodata de vindecare si echilibrare energetica.

 

In cadrul cursului de Gradul II, se ofera 3 simboluri care au rolul de a va acorda si va spori si mai mult puterea prin concentrarea intentiei dumneavoastra.

 

In cadrul primului nivel de maestru, primiti un simbol si mai puternic. In cadrul celui de-al doilea nivel de maestru, invatati cum sa sustineti cursuri de Reiki pentru altii, atingandu-le viata si aducandu-va contributia in aceasta lume crescandu-le persoanelor respective nivelul de constiinta

Pentru rezervare/plata click aici