Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

on-line skypee edencenter.ro si live Bucuresti

Vrei sa iti transformi viata?
Vrei sa te cunosti mai bine? Sa iti vindeci rani la orice nivel energetic, mental, emotionale, fizic, vieti anterioare, inaintasi?

Sa-ti vindeci trecutul si sa iti rezolvi fricile? Vrei sa faci calatorii imposibile in orice arie a vietii tale? Vrei sa iti recreezi viata asa cum este benefic tie in drept divin spre indeplinirea telului vietii?

Atunci inscrie-te si vin-o gratuit sa afli mai multe despre programul in 5 pasi si sa meditam impreuna pentru CURATARE ENERGETICA, IERTARE si IUBIRE DE SINE si sa lucram cu COPILUL INTERIOR

Inscrie-te AICI http://bit.ly/SeminariiCuSimonaIonita

"De mici, oamenilor li se spune sa ajute pe altii. Li se spune sa-i iubeasca pe altii, sa-si iubeasca vecinul, sa-si iubeasca dusmanii, dar niciodata nu li se spune sa se Iubeasca pe Sine.

Dar ca sa imparti mai intai trebuie sa ai ce. Lucrul fundamental este sa te iubesti atat de total incat iubirea sa se reverse din tine si sa ajunga la altii.

Mesajul cel mai de pret este:Iubeste- te pe tine insuti,caci numai in acest fel poti sa-i iubesti si pe ceilalti. Aceasta este prima conditie de care depinde iubirea autentica. Cine nu se iubeste pe sine nu are capacitatea sa ii iubeasca si pe ceilalti pentru ca iubirea lui nu are radacini.Totul pleaca din interiorul nostru,iar in momentul in care iubirea infloreste,ea cunoaste revarsare. Numai atunci iubirea se manifesta in toata splendoarea ei." (Osho)

Vino la seminar si mediteaza ghidat de Simona Ionita pentru a te ierta si accepta, pe tine in relatia cu ceilalti, asa cum esti. Cladeste-ti drumul spre IUBIRE!

Intrarea este libera. Acorda-ti putin timp TIE! 

Confirma-ti prezenta aici >>> http://bit.ly/SeminariiCuSimonaIonita

Cunoscandu-te iti poti imbunatati viata sub toate aspectele, te poti echilibra si poti gasi implinirea redefinindu-te!

Pentru rezervare/plata click aici