Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

Donatie - p1 12 pasi pentru echilibrarea si pastrarea sanatatii

p2 VINDECAREA DE DURATA ESTE PE TOATE PLANURILE - fizic, emotional, mental, energetic

  online skypee edecenter.ro Bucuresti

 Noul an se apropie. Luati decizii de schimbare in viata spre preventie! In 8 dec o sa mai fie discutie despre vindecare pe toate planurile fiintei so o meditatie.

Cand Dalai Lama a fost intrebat ce il surprinde cel mai mult la umanitate, el a raspuns:
"Omul. Deoarece isi sacrifica sanatatea pentru a face bani… Apoi isi sacrifica banii pentru a-si recupera sanatatea… Apoi este nerabdator sa vina viitorul mai repede si nu traieste prezentul; rezultatul fiind ca el nu traieste nici in viitor, nici in prezent… Traieste ca si cum niciodata nu o sa moara si apoi moare fara sa traiasca niciodata cu adevarat."

De aceea este important sa invatam preventia si sa actionam cat mai repede pentru aceasta(chiar si fara investitii materiale deoarece cand intentia clara exista universul creaza). In cazul in care un dezechilibru e instalat, e important sa il echilibram cat mai repede pentru a preveni complicatiile. Cu cat energia stagnata sta mai mult in corp cu atat afecteaza mai multe parti ale straturilor corpului nostru, echilibrarea fiind mai dificila si probabil avem nevoie de ajutor din exterior pentru a o face.

Va invit sa descoperiti pasii prin care va puteti echilibra si pastra sanatate!

Extra o sa facem si Meditatie de autovindecare

Confirma-ti prezenta aici >>> http://bit.ly/SeminariiCuSimonaIonita

Pentru rezervare/plata click aici