Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

Vindecarea trecutului si a liniilor inaintasilor

utilizand regresia, energia stramosilor si a samanilor. - de obicei la Sarmisegetuza dar la cerere si in alta locatie

Seminar eliberare blocaje, vindecarea trecutului si crearea vietii pe care ne-o dorim
Cum multi vad ca sunt multe incercari si blocaje in incercarile noastre si in determinarea si disciplina de crestere spirituale, o sa eliberam cat mai multe din ele si recreand viata pe care ne-o dorim. Folosim tehnici de regresie, samanism, sand painting etc. Apoi ne echilibram, ne conectam mai profund la divinatate si pachea mama si ne centram.

Tabara se organizeaza la Sarmisegetuza(anual si in sept), Bran sau Bucuresti(pentru a reduce costurile).

La Sarmisegetuza e posibilitatea sa participati doar la vizite, explicatii, meditatiile la site, focul de tabara, explicatiile ghidului

sau sa participati si la seminar, partial facut la pensiune, partial la site-urile arheologice.

Cazarea e flexibila in functie de buget de la camere modeste sau cort cu acces la baie  la camere de lux.

Vizita de lucru la Sarmisegetuza(descoperirea si acceptarea umbrelor si fricilor) si Costesti(interpretarea viselor, simbolurilor)
Meditatii si vindecari - vizite la diferite site-uri arheologice(Blidaru, Fetele albe, Piatra Rosie, Vf Godeanu etc) si mormantul lui Arsenie Boca - prin donatie  Fiecare site are rolul lui in vindecare

O sa fie si sedinte gratuite de cromoterapie, terapie cu lumina pulsatorie.
Deasemenea exista posibilitatea de biorezonanta si astrograme la pret promotional.

INSCRIERI aici:>>>http://bit.ly/TabaraWeekendPrelungit

Detalii 0737308882 edencenter.ro@gmail.com

PRETUL seminar(20-25h) 450 lei in loc de 650 lei cu avans.

Situatii speciale-elevi, studenti, pensionari 20% reducere. Daca vi cu o persoana extra 50lei reducere fiecare.

     BONUS in valoare de 400 lei

a)      Documente preventie si vindecare

b)      Verificare si Curatare energetica rapida si in meditatie eliberarea blocajelor in a va cunoaste pe dvs

c)       Biorezonanta cu interpretare(ce arata predispozitiile energetice si cu sfaturi de terapeut si nutritonist certificat preintampinam ajungerea in fizic a lor)

d)      Tratament de cromoterapie cu lumina de purificare chakre si camp energetic

Sarmisegetuza - scoala spirituala de nivel 1- energie blanda de vindecare si de reconectare cu sinele tau inferior ( cu copilul din tine) si sinele superior. Loc de vindecare si de echilibrare energetica prin purificarea elementelor negative(fizice, emotionale si mentale), eliminarea si renuntarea la frici, stari negative, blocaje, imbratisarea partii masculine si feminine din corpul tau, partilor pozitive si negative.

Cetatuia Costesti - este al doilea pas pe calea schimbarii si a perfectionarii omului. Patru sanctuare fiecare cu energia lui specifica. Intr-unul din sanctuare al Aducerii Aminte ne putem regasi puterea de a ne vindeca-ierta-accepta toate manifestarile din vietile trecute si puterea de a fi creatori, fiecare om avand sansa de a reface  legatura cu memoria sa ancestrala, de a stabili legatura cu ceea poseda la nivel de cunoastere in vietile anterioare. Sanctuarul Inteleptilor da puterea de a rezolva o problema personala, dezvaluindu-se cauzele care au creat-o si circumstantele in care s-a manifestat. Da puterea de a face magie, de a face ploia sa plece, de a face iarba sa creasca. Acolo poti gasi calea de a creea tot ceea ce alegi tu sa creezi. Sunt si 2 sanctuare ale Vindecarii Sufletelor oferind posibilitatea de a afla cauzele negative care afecteaza sufletul persoanei si ofera posibilitatea tratarii acestor acestor stari si a restabilirii sanatatii sufletesti.

Blidaru - energie masculina, aspra, ultima cetate care nu a fost cucerita niciodata. Aici vom avea parte de un drum fascinant prin Padurea sufletelor adormite, un drum in care tot ce ne inconjoara ne va vorbi in mod tainic. Este cetatea fara altar, locul unde traiam cei mai intelepti dintre initiatii dacilor. Este scolaa initiatica de nivel 3, cel mai inalt nivel accesibil fiintei umane, cel care iti permite sa stapanesti imaginatia, inspiratia si intuitia. Aceasta a fost cetatea in care majoritatea celor care pazeau cetatea au murit in lupta pentru a le da timp celor care evacuau tezaurul sa il puna la adapost in nord la dacii liberi. Jertfa lor a sfintit locul , fiind simbolul celor care si-au facut datoria pana la capat, chiar cu pretul vietii.

Fetele albe - energie feminina te va ajuta sa refaci echilibru femeie barbat din interiorul tau. Yin - yang in echilibru. Numai asa se poate trece dincolo de motivatiile mastilor. Se presupune ca a fost templul preoteselor, locul unde se pastrau secretele magiei, a vindecarilor, locul unde vorbeau cu spiritul plantelor. Este cetatea capnobotilor - preotii lui Zamolxe, cei care au tradat dacii in ultimul razboi din 106..

Piatra Rosie - mica moarte a samanului dac, ultimul drum catre cea mai puternica initiere. Ca sa traiesti e nevoie sa mori intai.Acestea sunt excursiile pe care le propunem.

Va doresc armonie si echilibru,putere si placere in toate domeniile vietii voastre!

INSCRIERI aici:>>>http://bit.ly/TabaraWeekendPrelungit
 Pentru rezervare/plata click aici