Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

Con  in ureche - lumanari Hopi- in sinuzite, raceli, otite etc 0 deblocare energetica pe un punct din corp sau in urechi.

"Relaxeaza-te, Elibereaza-te, Revitalizeaza-te"
Aceasta este o ceremonie indiana de relaxare care, prin folosirea in ureche a unor lumanari speciale care ard intr-o parte:

- au efect nu doar asupra urechilor, ci si asupra fruntii si a sinusurilor, plantele continuand sa actioneze timp de cateva zile dupa tratament;
- calmeaza mintea si
- linistesc capul si urechile;
- sunt folositoare pentru durerea de urechi si de cap, zgomot in ureche, stres si nervozitate;
- impotriva racelii si a sinuzitei;
- echilibrul urechii.
Aceasta induce un sentiment placut de caldura si un echilibru al presiunii in ureche, frunte si sinusuri. Rezultatele sunt confirmate de mii de medici din intreaga lume. Este foarte eficace in raceala, oreion, sinuzita.
Cum functioneaza?
Lumanarile pentru urechi au o functie pur fizica. O actiune de absorbtie a luminii (efectul de horn) si miscarea flacarii creeaza o vibratie a aerului in lumanare, generand un masaj delicat – precum efectul asupra timpanului.
Efectele sunt descrise de pacienti:
- senzatie de calmare, de eliberare a presiunii si a durerii, in special in ureche si in zona capului;
- uneori, o respiratie nazala mai libera in mod spontan si un simt olfactiv mai bun, chiar si atunci cand nasul era blocat inainte de tratament;
- intreaga ceremonie genereaza o relaxare minunata, un sentiment profund de securitate si, uneori, un sentiment de fericire.
Contraindicatii:
- procedura cu lumanari pentru urechi nu se recomanda in cazul unui timpan perforat sau a unui implant de tub de timpanotomie;
- nu se recomanda de asemenea in cazul oricarui tip de inflamatie a urechii sau afectiuni ale pielii in interiorul si in jurul urechii;
- Suferiti de o afectiune cronica sau acuta? In acest caz, este mai indicat sa consultati un specialist inainte de tratament.
Ocazional, sunt raportate reactii alergice la ingrediente. Acestea se prezinta sub forma unor mancarimi si pot fi calmate cu picaturi corespunzatoare pentru urechi. Dar efectul tratamentului ramane benefic pentru ureche.

Magia focului a fascinat oamenii inca de la inceputul timpului si controland acest element da lumina si caldura. Puterea sa de transformare dintr0un element mort in viata prin caldura este uimitoare. De aceea multe ceremoni include focul pentru a arde si a transforma in bai bine simbolurile care au avut o influenta negativa in viata noastra.

Lumanarile de urechi au fost folosite ca terapii cu mare succes inca din timpurile anticede multe culturi din preeriile Siberiei, Asei si de nativii nord si sud amercani. Picturi antice arata folosirea lumanarilor de urechi la ritualurile de initiere si ceremoniile medicale.
Lumanarile folosite sunt facute din reteta traditionala si cu cele mai bune si testate ingrediente, numai de calitate si fara pesticide. In ele e folosit numai ceara de albina puram miere si ierburi traditionale ca  Sage, St John's worth, musetel si uleiuri esentiale pure.

Hopi, cel mai vechi popor Pueblo, cu mari cunostinte medicale si cu inalt grad de spiritualitate au adus aceasta cunostinta in Europa.