Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

Regresia  - dumneavoastra ramaneti in control, protejat, relaxat, vorbind si spunand ce simtiti sa faceti. Regresia este pentru dumneavoastra atunci cand aveti ceva ce se repeta in viata dvs.

Este o meditatie ghidata care inganduie subconstientului sa acceseze informatii ascunse in noi.
Radacina unor fobii sau probleme poate fi amintiri din copilarie care va afecteaza in viata prezenta, momentul nasterii sau vieti anterioare. Alegand o incercare prin care treceti acum, ceva care a aparut de mai multe ori in viata dumneavoastra, o reactie care apare frecvent in stimuli similari sau doar ceva care va opreste in cresterea dumneavoastra spirituala din acest moment, o sa trecem prin cateva amintiri din copilarie care va afecteaza in viata prezenta si prin momentul nasterii pentru a curata energia blocata in noi din experiente neplacute care sunt impregnate in aura. Optional o sa trecem prin doua-trei vieti care v-au afectat cel mai mult in aceast subiect, trecand inconstient in viata curenta.

Odata confruntarea constientizata si vindecata in copilarie si/sau viata anterioara, intelegand darurile acelei vieti aducem alinare si transformari si in viata curenta.

Regresia personalizata 1 la 1 este mai puternica pentru ca va pot ghida specific nevoilor dumneavoastra nu a energiei grupului si va pot ajuta sa treceti peste niste blocaje in a vedea, intelege, a elibera.

Hipnoza -  pentru fobii sau a renunta la un obicei sau ceva ce se intampla repetitiv etc

Este asemanatoare regresiei dar nu se face cu un scop precis ci de explorare. Poate fi folosita pentru a induce stari ca a elimina atac de panica, fobii(foc, intuneric, locuri inguste etc), a renunta la fumat sau alte obiceiuri nedorite etc.