Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

Sedinta Eliberare emotionala - are 3 parti ce dureaza 3 h
a) Taiere legaturi - detasari cu evenimente/ persoane care va consuma energetic - Se face printr-o meditatie si se pot taia legaturile chiar si cu si persoane apropiate cu care sa cereti reconectarea la alt nivel asa cum e benefic pentru dvs si relatiei cu el. Este recomandat sa o faci daca simti ca este spre binele tau si ca situatia curenta trebuie schimbata.

Se cheama Sf arhanghel Mihail ca sa taie cu sabia lui toate conexiunile care consuma energetic.

Noi suntem conectati cu fire energetice de cei din jur. Prin ele primim si dam energie. Daca conexiunea e puternica deci firul gros, e greu sa gestionam mai ales situatiile conflictuale. Taind aceste conexiuni si reconectand daca e nevoie cu un firma mai subtire si la alt nivel asa cum e mai benefic pentru ambele parti implicate sau terte parti, gestionarea situatiei este mult mai simpla.
Transmitand pe aceste noi conexiuni iertare deci un alt tip de energie, persoana cealalta simte schimbarea in energie si raspunde diferit.
Deseori, cand este determinare omul saturandu-se de situatia curenta si cautand schimbare, dupa o sedinta de 3-4h se vad deja schimbari amsive in modul cum cei din jur si cei implicati direct raspund.

b) Iertari - Se cheama sufletul in fata ta si se spune cu implicare emotionala - Iarta-ma pentru tot in toate vietile, Imi pare rau. Te iert pentru tot in toate vietile, Te accept asa cum esti. Multumesc, Te iubesc.

c) Curatari energetici si incarcare a golurilor din corp - curata ce e voie in drept divin - energii stagnate, entitati, farmace, conectare cu pamantul si umplerea golurilor