Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

Samanism

Regasirea si recuperarea sufletului - gasirea contractului ce guverneaza o anumita situatie, schimbarea lui si recrearea vietii asa cum ne-o dorim deci e folositor si pentru a afla cauza unei situatii si a o rezolva.
Vrei sa gasesti cauza unei probleme si sa o rezolvi ? Este o tehnica samanica bazata pe faptul ca in timpul vietii ne facem niste contracte cu noi care ne ghideaza intreaga viata cauzand pierderea unei parti din suflet. De exemplu cand suntem mic ne pierem 5 minute, intram in panica si zice, "Nimeni nu ma vrea" Ai apoi ai probleme in toaate relatiile pentru ca intri in panica daca intarzie 5 min.
Gasind contractele si renegocindu-le intreaga noastra viata poate fi schimbata cu ajutorul darului si imaginii de viitor care se primesc. Cand ti se potriveste : cand ai ceva care te deranjeaza in viata ta si apare repetitiv, incapacitate de ati exprima sentimentele ca dragsotea, stima de sine etc, lipsa de energie, voce slaba, copil care plange mereu.

Curarea aurei de rani si obiecte solide ramase din aceasta viata sau anterioare. Pot fi lucruri care s-au manifestat deja pe plan fizic sau inca nu. Curatarea aurei si centrilor energetici(chakre) - prin metoda samanista cu palo santo, pietre si eliminarea entitatilor si obiectelor solide din aura. In aura pot exista entitati sau energii stagnate din alte vieti, planuri sau din viata aceasta si pe care puterea aurei nu le-a putut dizolva si elimina si care in timp s-au solidificat. Inmuindu-le si extragandu-le sau punandu-le in miscare se vad imbunatatiri clare in viata curenta pe toate planurile existentei cat si in starea de sanatate ele putand fiind cauza ce provoca cureri sau disconforturi.

Ghidarea sufletului in lumina pentru suflete prinse intre lumi - le visati des, va vin des in minte, au murit brust si nepregatiti, neimpacati, avand ceva nerezolvat, poate accident. Este o tehnica samanista si impreuna cu clientul se merge pe campul lui Lili. Aici sunt sufletele celor care nu au curajul sa se mute in lumina. Gasind motivul blocarii si incurajandu-i ii putem ajuta. Este o metoda foarte sigura si o sa fiti ghidati in orice moment. Se va folosi o zornaitoare pentru a opri gandirea si a ajunge in starea alfa.

Interpretarea viselor - prin metoda samanista sau clasica.  Visele sunt moduri de comunicare cu noi ale subconstientului nostru si este o resursa care nu trebuie neglijata. Animalul puterii si spiritul protector sunt energii puternice care ne calauzesc viata. Construind o relatie cu ele, invatand sa avem incredere in ajutorul lor si sa comunicam cu ele pentru a capata raspunsuri este foarte folositor.

Terapiile pot fi facute si la distanta avand 20% reducere.