Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

Reiki  - tratament pentru echilibrare energetica, vindecare, crestere spirituala si schimbare in viata dvs - initieri si abonament 3 sedinte la 2-3 zile

Reiki   SISTEMUL USUI DE VINDECARE NATURALA traditionala – ramura originala USUI SHIKI RYOHO

Linia Usui-Hayashi-Takata-Furumoto-Farmer-Razdan-Batra(India)-Wilherma de Boer Dekker(Olanda, Holistic Cyprus) - pentru echilibrare energetica, vindecare, crestere spirituala si schimbare in viata dvs - initieri si abonament 3 sedinte la 2-3 zile

Reiki (pronuntat asa cum se scrie) este o tehnica japoneza de vindecare pentru reducerea stresului, relaxare profunda, înlaturarea durerii si cresterea nivelului de constientizare spirituala. Aceasta tehnica are radacini tibetane stravechi, fiind redescoperita la sfârsitului veacului al XVIII-lea de Dr. Mikao Usui. În calitate de decan al Universitii Crestine din Japonia, întrebarile puse de studentii si despre atingerea tamaduitoare l-au determinat sa înceapa o misiune de descoperire a adevarului. Dupa studii si cercetari întreprinse în America si Japonia, el a gasit în final raspunsurile în sutrele tibetane.

Prin intermediul întrebuintarii mâinilor si anumite simboluri de transmitere a energiei, se produce vindecarea la nivel fizic, emotional, mental si spiritual. Reiki reprezinta legatura dintre fizic si spirit, fiind energie pura de iubire. Ea provine din infinit, fara a diminua vreo energie personala. Noi putem fi doar canale. Energia este transferata prin maini de la puterea universala colectiva prin plasarea mâinilor asupra unei persoane sau a noastra însine.

Si, de asemenea, prin timp si spatiu, folosind tehnici puternice de vindecare la distanta.

În cadrul cursului pentru Gradul 1, sunt efectuate 4 acordaje, care vor alinia si vor regla centrele de energie. O data ce este încheiat acest proces, Energia Universala a Fortei Vietii se amplifica si curge prin mâini. Sesiunile de curs ne ofera timpul necesar pentru a învata pozitiile de baza ale mâinilor pentru tratament si autotratament.

Reiki este o modalitate puternica si delicata totodata de vindecare si de echilibrare energetica prin care sunt activate si accelerate propriile capaciti naturale de vindecare ale organismelor. Reiki vindecs la toate nivelurile, inclusiv emotional, mental, fizic si spiritual.

Lucrând cu sistemul al energetic al organismului, Reiki îl echilibreaza si aliniaza, ajutându-va si va conectati la Forta Vietii din interiorul acestuia. Reiki nu doar trateaza simptomele, ci stabileste echilibrul si vindeca acolo unde se afla cauza bolii.

Tot ceea ce exista în univers este alcatuit din Energie, inclusiv dumneavoastra!

Când Energia Fortei Vietii dumneavoastra este puternica, sanatoasa si fluida, aveti o stare de fericire si sanatate. Dar când aceasta este scazuta, sunteti mai predispus(a) la îmbolnavire, stres si oboseala.

Reiki va ajuta si va regasiti echilibrul astfel încât sa va puteti trai viata din plin, având o stare de bunastare, abundenta, vitalitate si bucurie.

Reiki este o metoda sigura, blânda, non-invaziva si naturala de vindecare si auto-îngrijire.

Este cuvântul din limba japoneza pentru Energia Universala a Fortei Vietii, este Ki din Aikido si Chi din Tai Chi-ul chinezesc si acupunctura. Ne nastem cu totii cu aceasta energie, ea fiind energia vietii însesi.

Multi oameni au trait experienta energiei Reiki ajutându-i în sensul dezvoltarii interioare personale, a bunastarii fizice ai mentale a acestora si a acelor din jur. Va aparea sinele dumneavoastra superior. Talentele înnascute si creativitatea vor spori. Cresterea si schimbarea devin un proces natural pe masura ce se destrama blocajele subcontientului si ale constientului.

„Reiki este întelepciune si adevar” – Hawayo Takata

CUM VA POATE AJUTA REIKI PE DUMNEAVOASTRA SI PE CEILALTI?

Când fluxul „Energiei Fortei Vietii” este întrerupt, slabit sau blocat, tind sa apara probleme emotionale sau de sanatate. Dezechilibrele pot avea drept cauza multe situatii care apar în viata noastra cum ar fi: traume emotionale sau fizice, rani, gânduri si sentimente negative, inclusiv teama, griji, incertitudine, furie, anxietate, comunicare intrapersonala, negativa, toxicitate, auto-neglijare si absenta dragostei fata de sine sau fata de altii…

Energia Reiki este excelenta pentru accelerarea procesului de vindecare a aspectelor fizice, mentale, emotionale si spirituale de orice tip si ofera rezultate minunate.

O sesiune Reiki poate fi o experienta minunat de senina. Pe parcursul primirii unui tratament Reiki, va veti afla într-un mediu confortabil, va veti relaxa ascultând muzica linistita, care induce cu usurinta o stare meditativa profunda si calma. Aceasta este starea în care organismul se deschide în fata propriilor capacitati naturale de vindecare si devine un conductor mai receptiv la primirea energiei Reiki. Grijile zilnice se topesc pe masura ce sunteti atrasi din ce în ce mai adânc în starea de fericire si reîntinerire. Multe persoane au relatat c-au avut parte de evenimente care le-au schimbat viata dupa ce au primit Reiki. Practic, nu exista limita  în procesele de vindecare si de crestere personala care pot fi obtinute primind energia tamaduitoare Reiki.

Experimentati personal mâinile tamaduitoare ale energiei Reiki!

AVANTAJELE UNUI TRATAMENT DE VINDECARE PRIN REIKI:

 • înlaturarea stresului si a anxietatii;
 • amplificarea Energiei;
 • echilibrarea Energiei si înlaturarea blocajelor energetice;
 • reducerea durerii si a suferintei;
 • ajutor în eliberarea emotiilor;
 • sporirea creativitatii;
 • cresterea nivelului de constientizare;
 • îmbunatatirea somnului;
 • reducerea la minimum a starii de oboseala;
 • îmbunatateste sentimentul de bunastare;
 • întareste sistemul imunitar;
 • sporeste si întareste vitalitatea fizica;
 • sporeste sentimentele de pace si relaxare;
 • eliberarea tiparelor vechi de comportament care va tine blocat(a);
 • detoxificare;
 • purificare emotionala si crestere spirituala;
 • reglarea fluxului de energie al sistemului endocrin.

Toate aceste avantaje au drept rezultat echilibru si armonie în întregul organism.