Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

Foarte important despre colesterol! Verificarea valorii colesterolului este un test al functiei hepatice si nu al inimii

Ca si mine(Simona Ionita), si dr Acad. Ioan Bruckner, crede ca tine de ficat nu de inima. E important alcalinizat corpul pt ca ficatul sa nu se mareasca pt a produce colesterol sa repare vasele de sange care s-ar arde.  Verificarea valorii colesterolului este un test al functiei hepatice si nu al inimii. Dr. L.P., BRUXELLES
Acad. Ioan Bruckner despre legătura dintre COLESTEROL și bolile de INIMĂ - VAL. NORMALĂ este 28O mg
Acad. Ioan Bruckner - Toți bolnavii care au murit de inima au avut colesterolul foarte mic.
Academicianul ne spunea, de cate ori avea ocazia, doua lucruri despre valoarea normala a colesterolului:
1- este specific obiceiurilor alimentare ancestrale ale fiecărei populații si zonei geografice (cald, rece, temperat), deci nu poate fi vorba de o valoare unica, internațional acceptata;
2- valoarea considerata normala a colesterolului este cea recomandata de americani : numărul 2, urmat de cifra vârstei. Aceasta valoare ar fi cifra medie acceptata ca normala si este corectata de indicatorii de la pct.1.
Statistic vorbind, așa cum spune si dr. Dragomir, in principala cauza de mortalitate, in care se spunea că nivelul colesterolul ar juca un rol important (bolile cardiace), valoarea colesterolului este ... mica!
Colesterolul, o problemă ?
Mijloacele media au indus o adevărată anxietate generală: teama de colesterol. Oameni cu o splendidă sănătate telefonează la cabinet şi cer, cu o voce tremurândă, programare pentru "colesterol". Buletinul de analize le adâncește angoasa,..... mai multe detalii

Eliberarea emotională(detașare, iertare, curătare-energizare), baza oricarei vindecari de durată

Aparut in cartea Compendiul lucrarilor Conferinta Interntionala de Terapii Complementare si Alternative Arad 26-28 Sept 2014

 In ultimii ani, dupa o perioadă îndelungată de căutări și acumulări, mai apoi împinsă de o revelatie avută în urma meditatiei de aflare a scopului vietii mele ce aparea ca Taj-Mahal-ul – “da in viata aceasta nu in alta”, am continuat 1“călătoria” si cr580

esterea mea spirituala impărtașind și dăruind și celor din jur.

Odata cu certificatul de terapeut Holistic Cyprus  mai multe detalii

Curatare ficat, bila, rinichi fara operatie - Valeriu Popa

Atentie: Aceste metode, desi au rezultate dovedite la diversi oameni care nu si-au mai scos bila sau au vazut pietrele eliminate, se face pe proprie raspundere si decizie. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru modul in care sunt aplicate. Este de retinut ca in, in cazul in care nu se dilata suficient canalele(cu sare amara, caldura), se poate bloca o cale biliara.

Pentru a preintampina acest lucru:

1)      Folositi sare amara chiar mai multa(1-2 lingurite) daca stiti ca aveti probleme. Sarea amara poate face scaun moale dar dilate bine caile biliare.

2)      Folositi multa caldura – dusul in partea dreapta, halat, plapuma.

3)      Dupa cura faceti revenirea incet mai mult cu lichide dimineata si in cazul in care nu mergeti la toaleta pana la pranz, repetati cura punand eventual mai mult sare amara si dusul si mai fierbinte in dreapta la ficat si bila si in spate la rinichi.

Cum e mai bine sa fiti supravegheati indeaproape mai ales daca aveti de la doctor acel diagnostic, e recomadata si o radiografie inainte.

Sunt 2 metode de curatare:  mai multe detalii

Ce insemana apa de calitate? Rolul ei in Alcalinizarea si Hidratarea corpului

   Ma numesc Simona Ionita. Ca terapeut si tehnician nutritionist acreditat cu practica internationala intalnesc multi oameni care isi doresc o viata sanatoasa reechilibrandu-se in anumite afectiuni sau prevenind. Des sunt intrebata ce inseamna o apa de calitate deoarece auzim din ce in ce mai multe informatii in jurul nostru si oamenii devin confuzi cand trebuie sa aleaga un filtru. Mai mult, sunt companii care promoveaza produsele lor strict pe 1-2 calitati ale lor cum ar fi impuritati mici (apa ramane incolora fata de cea de la robinet cand e supusa unor procese chimice) sau verificare PH si nu informeaza despre ce altceva e nevoie pentru o apa de calitate chiar „terapeutica”. Si nu e mult spus asa deoarece am vazut cum, atunci cand dezechilibrul nu este foarte profund poate rezolva in 1-3 saptamani constipatie, memorie proasta, ametela, maini si picioare reci, boli piele, dureri articulare. Daca dezechilibrul e de mai mult timp se vad imbunatatiri semnificative dupa 1 luna si cu determinare se poate face si vindecarea.

Mai mult poate sa va ajute sa aratati mai tanara, pielea sa straluceasca chiar parul sa se coloreze dupa ce era alb si in ansamblu ca poate ajuta sa nu va imbolnaviti avand un corp alcalin in care mare majoritate a virusilor si bacteriilor nu pot trai.

  Corpul uman are 70% apa si in unele zone cum e sangele, creierul chiar 90% apa fiind indispensabila conexiunilor si proceselor comunicarii dintre neuroni.

Dar am vazut filtre de mii de euro care nu aveau capacitate antioxidanta si mai mult nici nu opreau clorul sa treaca de filtre atunci cand putul era tratat. Sau oameni care beau 5 l de apa pe zi dar erau tot dezhidratati si cum beau apa se duceau des la toalela deoarece apa nu avea capacitatea sa penetreze grasimea ce inconjura membrana celulara si deci nu detoxifia celula ci doar se scurgea spre eliminare. Deci e indreptatita aceasta confuzie cand vreau sa aflu „Ce apa sa beau si cum?”, mai ales ca in jur exista informatii contradictorii.  

mai multe detalii