Newsletter

Gratuit documente, meditatii

Categorii

Pentru regresie organizam seminarii introductive de 3h, mai aprofundate de 1 zi sau workshopuri experimentale de practica pe ceilalti de 2 zile. Va rugam la inscriere sa mentionati dorinta dvs.

Regresie in copilarie, momentul nasterii, vieti anterioare 

Ce este regresia? Ce este adevarat si nu despre ea?   Exemplu de regresie unu la unu persoanlizata. Diferenta cu regresia in grup.
Regresia va este folositoare atunci cand aveti ceva ce se repeta in viata dvs si pe care vreti sa-l vindecati eliberand energia stagnata in corpul dvs de la anumite evenimente.

O sa va ghidez pentru a alege tema cu care sa lucrati.  Dumneavoastra ramaneti in control, protejat, relaxat, in terapia persoanlizata vorbind si spunand ce simtiti sa faceti.

Este o meditatie ghidata care inganduie subconstientului sa acceseze informatii ascunse in noi.
Radacina unor fobii sau probleme poate fi amintiri din copilarie care va afecteaza in viata prezenta, momentul nasterii sau vieti anterioare. Alegand o incercare prin care treceti acum, ceva care a aparut de mai multe ori in viata dumneavoastra, o reactie care apare frecvent in stimuli similari sau doar ceva care va opreste in cresterea dumneavoastra spirituala din acest moment, o sa trecem prin cateva amintiri din copilarie care va afecteaza in viata prezenta si prin momentul nasterii pentru a curata energia blocata in noi din experiente neplacute care sunt impregnate in aura. Optional o sa trecem prin doua-trei vieti care v-au afectat cel mai mult in aceast subiect, trecand inconstient in viata curenta.

Odata confruntarea constientizata si vindecata in copilarie si/sau viata anterioara, intelegand darurile acelei vieti aducem alinare si transformari si in viata curenta.

Regresia personalizata 1 la 1 este mai puternica pentru ca va pot ghida specific nevoilor dumneavoastra nu a energiei grupului si va pot ajuta sa treceti peste niste blocaje in a vedea, intelege, a elibera.

Doar schimband perspectiva prin care vedem lumea putem crea raiul pe pamant(caci tot motto-ul EDEN CENTER este sa aducem impreuna raiul pe pamant "Together bringing heaven on earth")

Despre regresie si vieti anterioare puteti vedea marturii si dupa seminarul tinut de Simona Ionita pentru Cronica supranaturalului:
19 februarie 2012, Workshop cu tema “Regresia hipnotica si aspecte ale reîncarnarii” cu marturii deosebite in conferinta de la Dalles
despre regresia de grup
https://www.youtube.com/watch?v=nnZcS6nLuN8

Mai multe despre regresie pe http://simonaionita.com/therapies/

Mărturii și detalii pe www.simonaionita.com
Emisiuni TV si Inregistrari seminarii in Despre mine

Locatia se comunica celor interesati cand este un grup minim de 10 cu avans.

Inscrie-te aici >>> http://bit.ly/EliberariEmotionalePrinRegresie

  GOLD SILVER BRONZE
Participare la seminar v v v
Suport curs v v v
Carte inclusa v v -
CD inclus v v -
Locuri preferentiale in primele 2 randuri v v -
Masa cu moderatorul v v -
  Rezervare Rezervare Rezervare

Pentru rezervare click aici