Masajul terapeutic

Curs online
 Registration Closed
 
0
noft
Data: 2021-10-17

SITE IN CONSTRUCTIE! Aici urmeaza detaliiile si specificitatile pe care vei considera sa ti le adaugi, la fiecare activitate, curs, seminariu, tabara etc., folosind sistemul de administrare online al acestui site.
Tot acest continut informational care l-am adaugat aici la cursuri, tabere, seminarii, etc este ORIENTATIV, deci cu titlu de exemplificare. Am facut ca multe dintre module sa fie usor de utilizat pentru tine (retine ca nu am spus “toate”, pentru ca, la unele, iti va fi mai dificil la inceput, dar se poate, SUNT ADMINISTRABILE prin modulul cms, accesibil online (sistemul de administrare al site-ului, adica) -  evident ca, tehnic vorbind, totul functioneaza perfect, ca altfel n-as putea pune informatii pe acest site; de problemele la computerele personale eu nu raspund, nu este problema mea, poti testa de exemplu totul intr-un mall, la Altex, de exemplu sau la Media Galaxy, eMag Showroom, etc., care au tras Internet ACTIV pe computerele aflate in vanzare).
De asemenea, toate reclamele de fundal sunt CU TITLU DE EXEMPLIFICARE. Ti le vei putea schimba tu din sistemul de administrare online, cand vei primi acces acolo. Acest sistem de reclame, pe care il vezi in fundaluri, in paginile de la “contul meu”, “inregistrare”, “shop” s.a, e este FOARTE IMPORTANT si iti recomand sa te folosesti inteligent de acest sistem publicitar pe care l-am pus la punct (personalizat) care, atunci cand vei avea suficient trafic pe site pentru asta (citeste “trafic foarte mare”, ca altfel nu te baga NIMENI in seama), acest sistem de reclame de care iti spun iti va baga multi bani in buzunar, pentru ca vei putea amplasa acolo, in mod specific, reclamele celui care TE VA PLATI in directia asta, iar preturile pietei publicitare sunt foarte mari, daca te califici in acest sens (desi e fundamental sa fii totusi selectiva cu cei la care le faci reclama, ca sa tii totusi la tinuta si specificitatile site-ului tau, ca daca o sa te apuci sa faci reclama la diversi hamburgheri cu carne sau alte produse pe care le consuma cu inconstienta unii, asta, pe langa alte aspecte, iti va lua mult din CREDIBILITATE).

 

 

Toate datele


  • 2021-10-17

Respectam confidentialitatea datelor tale personale

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie si alte tehnologii similare, in scopul bunei functionari a site-ului, respectiv pentru imbunatatirea si personalizarea continutului acestuia. Prin navigarea in continuare pe acest site si utilizarea serviciilor Eden Center SRL, confirm ca am luat la cunostinta de prelucrarea datelor mele personale furnizate, reglementata prin GDPR.