Tabara de Reiki

Tabara online
 Registration Closed
 
0
noft
Data: 2021-10-05

SITE IN CONSTRUCTIE! 

Aici urmeaza detaliile si specificitatile ce vor fi adaugate de catre Client, la fiecare activitate, curs, seminariu, tabara etc., folosind sistemul de administrare online al acestui site. Tot acest continut informational sub forma de text, adaugat acum la categoriile cursuri, tabere, seminarii, etc este ORIENTATIV, altfel spus este doar cu titlu de exemplificare.

Site-ul fiind perfect functional din punct de vedere tehnic, testat si optimizat pentru mai multe browsere si display-uri, poate fi usor accesat pe toate tipurile de dispozitive (inclusiv mobile).

Este important de stiut ca acest site este dotat cu un sistem de detectie automata a dispozitivului cu care navigheaza vizitatorul pe Internet si, in consecinta, pentru aceeasi adresa introdusa (in bara de adrese a browserului, deci nu pe Google, la cautari, atentie!), http://edencenter.ro, se incarca automat si SELECTIV, site-ul DESKTOP, daca vizitatorul navigheaza pe Internet cu un computer sau site-ul special construit si perfect adaptat pentru MOBIL, folosind tehnologii avansate (mai bine zis, site-ul de mobil construit si incarcat pentru acest domeniu nu este doar un asa zis "mobile friendly", expresie care, de cele mai multe ori ascunde o surpriza neplacuta, ceva complet inacceptabil si neprofesional (tehnic si ca design), deoarece in realitate aceasta tehnologie de "fortare" a site-ului construit pentru PC, in asa fel ca sa "incapa" pe display-ul telefonului, face sa rezulte un site complet neprofesional, care NU se potriveste la display-ul dispozitivelor mobile, nici ca design si nici din punct de vedere tehnic; pe de alta parte, site-ul de mobil care este activ pe acest domeniu este un site SPECIAL CONSTRUIT si adaptat la telefoanele mobile, lucrare care, informativ vorbind, costa incepand cu 450 EURO, doar ea singura...).

Asadar, acest domeniu are in fapt doua site-uri active, ceea ce ajuta, mult mai mult decat isi imagineaza o persoana necunoscatoare, atat ca performanta, competitivitate, cat si la buna indexare pe motoarele de cautare gen Google, Yahoo, etc. Nu in ultimul rand, aceasta tehnologie ajuta mult si la pastrarea vizitatorilor pe site, ceea ce este FUNDAMENTAL, stiut fiind ca foarte adesea un procent de aproape 80% (optzeci la suta!) din vizitatori intra pe site-uri CU TELEFONUL MOBIL si sunt pierduti iremediabil daca site-ul nu este bine adaptat si la asemenea display-uri, pentru ca selectivitatea si pretentiile unor astfel de vizitatori sunt foarte mari...

Daca aveti probleme la computerul (sau la telefonul) personal, puteti testa acest site intr-un mall de exemplu, unde gasiti o unitate Altex / Media Galaxy sau puteti cauta un eMag Showroom, care are de obicei conectat Internet ACTIV pe computerele aflate in vanzare.

De asemenea, toate reclamele de fundal continute de acest site sunt CU TITLU DE EXEMPLIFICARE, acestea putand fi schimbate din sistemul de administrare online, de catre fiecare client in parte, atunci cand primeste acces acolo. Acest sistem de reclame care se pot vedea in fundaluri ESTE PERSONALIZAT, fiind activ in paginile de la “contul meu”, “creeaza un cont" / "inregistrare”, “shop”- cu toate subdiviziunile lui , "evenimente" s.a. Acest sistem este FOARTE IMPORTANT pentru ca poate reprezenta o sursa de mari venituri financiare pentru dvs., evident, atunci cand site-ul va avea suficient trafic de vizitatori (sa intelegeti de fapt prin "suficient" un “trafic foarte mare”, ca altfel nu va baga NIMENI in seama).

Asadar, designul si tehnologia acestui sistem de RECLAMA PERSONALIZATA se poate adapta (chiar de catre Client, daca este priceput sa faca aceasta) din contul de administrare al acestui site, care permite aceasta, totul urmand a fi adaptat in acest fel in functie de cel care VA PLATI sa-si faca reclama pe site-ul dvs. (preturile pietei publicitare fiind foarte mari, daca va calificati in acest sens).

 

 

Toate datele


  • 2021-10-05

Respectam confidentialitatea datelor tale personale

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie si alte tehnologii similare, in scopul bunei functionari a site-ului, respectiv pentru imbunatatirea si personalizarea continutului acestuia. Prin navigarea in continuare pe acest site si utilizarea serviciilor Eden Center SRL, confirm ca am luat la cunostinta de prelucrarea datelor mele personale furnizate, reglementata prin GDPR.